Onze diensten

Webdevelopment

Website of webshop nodig? Digitalwork verzorgt alles wat te maken heeft met het realiseren van jouw ideale website of webshop. Het gaat hier met name om webdesign, beheer en jouw website/webshop up to date houden.

 

Logo's

Logo nodig voor een nieuwe bedrijf of je bestaande logo vernieuwen? Bij Digitalwork ben je aan het juiste adres. De logo’s worden ontworpen door een professionele logo ontwerper.

 

Content

Goede content gericht op je doelgroep nodig? Digitalwork maakt artikels, foto’s en video’s die goed aansluiten op jouw bedrijf en potentiele klanten. Zo zorg je dat je bedrijf blijft groeien. 

 

Hosting

Jouw website/webshop altijd veilig online en met de nieuwste updates? Met hosting van Digitalwork beschik je altijd over snelle en betrouwbare hosting. Alle hostingpakketten komen met een gratis SSL voor een veilige verbinding.

 

Branding

Nieuwe huisstijl nodig? Digitalwork realiseert huistijlen op basis van goed onderzoek. Zo sluit jouw nieuwe huisstijl het beste aan op jouw niche en doelgroep.

 

Support

Ook na onze klussen staan we voor je klaar met de nodige support. Daarnaast geeft Digitalwork gratis advies aan zowel beginnende als ervaren ondernemers.

 

Klaar om te beginnen?

Neem contact op. Dan kunnen we zo snel mogelijk van start gaan!