Websites

Moderne websites

Bij Digitalwork gaan we met de tijd mee. Zo passen we altijd de nieuwste ontwikkelingen toe op jouw website. Enkel een mooi ontwerp levert tegenwoordig weinig op. Een website is een tool om de doeleinden van jouw bedrijf te ondersteunen. Het zijn uiteindelijk de technische aspecten daarachter die het verschil maken.

Digitalwork realiseert uiteindelijk het totaalplaatje, waarvan je weet dat het achter de schermen even goed loopt als dat het op het eerste gezicht oogt!

Resulterend in een unieke website

Onze specialiteiten

Persoonlijk

Alle websites zijn persoonlijk en sluiten goed aan op jouw huistijl. Zo kan je optimaal genieten van jouw website.

g

Op maat

Alle websites van Digtalwork zijn op maat om zo optimaal jouw behoeften te kunnen vervullen. Van banketbakker tot vloerenlegger, wij bieden de juiste infrastructuur.

Responsive design

Al onze websites zijn volledig responsive op zowel PC, tablet en telefoon. Zo laat je een blijvende indruk achter bij alle bezoekers.

Het beste CMS-systeem

Digitalwork bouwt websites op het intuïtieve Open Source WordPress CMS . De beheeromgeving is ontzettend gebruiksvriendelijk, waardoor het beheer van de website laagdrempelig is. Een belangrijk element van WordPress is dat het goed meegaat in nieuwe ontwikkelingen. 

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

blije klanten

Unieke websites live

Van begin tot eind

Het website proces

Bij Digitalwork werken wij met een duidelijke structuur om het website proces van begin tot eind zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

w
dag 1

Intake gesprek

  • Tijdens het intake gesprek wordt het project duidelijk in kaart gebracht. 
(+)dag 1 t/m 14

Het eerste ontwerp

  • Het eerste ontwerp bevat alles wat is besproken in het intakegesprek. Zowel het aantal pagina’s als het design dat je voor ogen
    had.
l
dag 14 t/m 31(+)

2de en/of 3de revisie

  • De 2e en 3e revisie dienen als feedback momenten. Hierin staat het perfectioneren van het design centraal.
Z
(+)dag 14 t/m 31

Oplevering

  • Bij de oplevering kijken we nog eens even goed terug op het project. Zo wordt alles duidelijk uitgelegd en overhandeld. De website is dan helemaal van
    jou.

Klaar om te beginnen?

Neem contact op. Dan kunnen we zo snel mogelijk van start gaan!